Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Депутатът Валентин Микев ревизира водоподаването в с.Усойка
  Категория: Регионални     15:31 - 8/October/2010

Депутатът Валентин Микев посети с.Усойка, за да провери ситуацията с водоподаването, установено е, че съединението на водопровода от 500 м. е готово, съобщи за „Кубер прес” Петя Петрова пресаташе на ПП ”ГЕРБ”- Кюстендил.
Дейностите се извършват от „Кюстендилска вода”, в момента се работи на помпената станция, за присъединяването. „Кюстендилска вода” ще предприеме почистване, сондиране на местен кладенец, ще бъдат взети проби. Ако водата в кладенеца е годна за пиене, тя ще се използване за водоснабдяване на селото. На по-късен етап, заради необходимо гласуване в Общински съвет – Дупница ще бъде подписано споразумение между водните дружества в Кюстендил и Дупница за договореното допълнително количество питейна вода.
Дебитът на водата сега е достатъчен, за да осигури нормално водоподаване, без да има режим. Взети са проби на водата, показали годността й за пиене. „С всичко това са изпълнени поетите ангажименти към жителите на с.Усойка, проблемът бе решен в рамките на нормалните срокове”, коментира Микев.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама