Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Градоначалника дава старт на футболния турнир „Cherry cup 2010”
  Категория: Култура и спорт     14:21 - 18/May/2010

На 18.05.10 г. във вторник, на стадион „Осогово” в гр. Кюстендил, от 18:15 часа кметът на Община Кюстендил, г-н Петър Паунов ще открие първото издание на Професионален футболен турнир „Cherry cup 2010”, съобщи за „Кубер прес” Рени Михайлова - Димитрова сектор „Връзки с обществеността” към община Кюстендил.
Организатор и домакин на събитието е Община Кюстендил. Участие в първенството, което ще се проведе от 18 до 20 май, ще вземат четири футболни клуба: ПФК „Миньор” – Перник, ПФК „Монтана” – Монтана, ПФК „Пирин” – Благоевград и ФК „Септември” – Симитли. На 18.05.2010г от 16:30ч. на стадион „Осогово” в гр. Кюстендил ще се проведе срещата между ПФК „Миньор” – Перник и ФК „Септември” – Симитли. Същият ден от 18:30ч. ще се проведе срещата между ПФК „Монтана” – Монтана и ПФК „Пирин” – Благоевград. Софийската комисия на Български футболен съюз ще излъчи по две 3-ки съдии на ден , които ще свирят на мачовете.
Победителите ще играят финал, който ще се проведе на 20 май от 18:30 часа, а преди това от 16: 30 часа ще е двубоят между победените за 3-то и 4-то място. На техническа пресконференция, която се проведе в сградата на Община Кюстендил на 13.05.2010 г. бе определен регламентът, който се отличава от общоприетия основно по отношение на червените картони. Всеки отбор има право на 20 състезатели – 11 играчи на терена и право на 9 смени. При червен картон ще има смяна на играча, а червеният картон няма да важи за следващата среща. При равенство, срещата няма да има продължения, вместо това ще се изпълняват дузпи.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама