Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Народния представител от „Да България”, Елисавета Белобрадова се срещна с кмета Атанасов
  Категория: Новини     15:21 - 8/July/2024

Кмета Атанасов я е уверил в своята адаптивност по отношение желанията на хората в малките населени места. Депутатът Елисавета Белобрадова: Кюстендил има всички  предпоставки да развива успешен туризъм,необходимо е само да бъди изработена  стратегия  за  комуникация –която да включва здраве, култура,история, туризъм-събрани в едно ще има сполучлив туристически продукт.

Кмета на Община Кюстендил Огнян Атанасов проведе среща с народния представител от „Да България”, Елисавета Белобрадова,които разговори са били бързи и енергични, това обяви на пресконференция  в Кюстендил народния представител Елисавета Белобрадова, предаде репортер на „Кубер прес”.

„За  мен  беше  голямо удоволствие да  се  запозная  с новия кмет на Община Кюстендил,доколкото разбрим-той е нова,положителна  промяна след няколкомандатно управление на предишния градоначалник. Направи ми впечатление на изключително енергичен човек, нямаше  въпрос от моя страна на който той  да няма отговор.Поговорихме за социални дейности, здравеопазване, за това как да се възродят селата,въпреки-че в Община Кюстендил те са активни.Стана дума за това как изоставените сгради на училище, детски градини в малките населени места да се превърнат в място където да бъде посещавано от деца и млади хора.” обясни народния представител от „Да България”, Елисавета Белобрадова.

При срещата си с кмета в качеството й на депутат Елисавета Белобрадова е засегнала темата с оптимизацията на транспорта в селата-за да може хората без собствен транспорт по –често да бъдат в селата.

По думите й в Кюстендилските села  има добри условия за провеждане на частни уроци и кръжоци. Кмета Атанасов я е уверил в своята адаптивност по отношение желанията на хората в малките населени места както и че общината е в добро разбирателства с транспортната фирма.Градоначалникът за пример е дал село Раждавица където със съдействието на жителите е бил решен транспортния  проблем.

Кмета Атанасов  е запознал депутат Елисавета Белобрадова с предстоящия фестивал  Хисарлъка Experience който ще се проведе за четвърта година.

 

„Кюстендил има всички  предпоставки да развива успешен туризъм,необходимо е само да бъди изработена  стратегия  за  комуникация –която да включва здраве, култура,история, туризъм-събрани в едно ще има сполучлив туристически продукт –за което ще гледам да помогна.Създаването на такава стратегия ще може да се ползва от общината и институциите” поясни тя.

Народния представител от „Да България”, Елисавета Белобрадова пое ангажимент да  постави проблемите на община Кюстендил и Област Кюстендил в НС -за да бъдат чути и по възможност разрешени.     

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама