Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Община Кюстендил с участие в 1 ва Националната среща на Консултативните съвети по въпросите за младежта
  Категория: Регионални     9:32 - 7/July/2024

Община Кюстендил се включи в първата Националната среща на Консултативните съвети по въпросите за младежта, съобщава социалната страница на „Младежки дейности  и спорт”-Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Благодарим на Международен младежки център Перник и Община Перник за поканата Общински консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Кюстендил да се включи в първата Национална среща на Консултативните съвети по въпросите за младежта.
В националната среща взеха участие представители на 15 общини, Министерство на младежта и спорта и Национален младежки форум. Заедно споделяхме добри практики и обменяхме опит, свързан с процеса на диалог между младите хора и общинските власти.
Националната среща на Консултативните съвети по въпросите за младежта е първият подобен форум и вярваме, че това е само началото на успешното сътрудничество между консултативните съвети за младежта.
„Почерпихме опит от най-успешните практики в сферата на участието на младите хора местно ниво. Връщаме се с прекрасни чувства, обогатени и вдъхновени.” Обобщават участниците  от Община Кюстендил в Националната среща на Консултативните съвети по въпросите за младежта.


 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама