Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Съдии и служители от съдилища-Кюстендил поздравиха на стилно тържество Александър Атанасчиков за неговото пенсиониране
  Категория: Правосъдие     17:33 - 5/July/2024

Съдиите и съдебните служители от Окръжен съд – Кюстендил и Районен съд - Кюстендил, колегите му призовкари, приятели поздравиха на стилно тържество Александър Атанасчиков, по повод неговото пенсиониране,съобщава социалната страница на съда в Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Административният ръководител, председател на Окръжен съд – Кюстендил, съдия Пенка Братанова връчи на Атанасчиков подарък, от името на съдиите и служителите на Районен съд и Окръжен съд - Кюстендил, и прочете поздравителен адрес по повод пенсионирането му. В него се казва:
„Благодарим ти сърдечно за проявените колегиалност и професионализъм по време на съвместната ни работа! От все сърце ти пожелаваме здраве и дълголетие! Запази и в идните години своята човечност и доброта!“.
Служителят бе сърдечно поздравен по повод пенсионирането си, с пожелания за здраве и още много хубави моменти, и от председателя на Районен съд – Кюстендил, съдия Чавдар Тодоров.
Призовкарят Александър Атанасчиков благодари за уважението и съвместната работа на всички съдии и колеги, и от двата съда:
„Постъпих на работа миналия век. Работихме дълго и сме преживели само хубави мигове. Ако съм засегнал някой, моля да ме извини. С всички съм се старал да имам добри отношения и те ще останат такива и в бъдеще. Ще Ви пазя места по плажовете и парковете! Благодаря Ви, че бяхме заедно и работихме от към по- светлата страна на живота на обществото“.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама