Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Фолклорен ансамбъл “Родолюбие” –Кюстендил с награди от “Европейски Китен награди”
  Категория: Общество     13:31 - 5/July/2024

Фолклорен ансамбъл “Родолюбие” –Кюстендил-завоюва  2 GRAND PRIX награди - най-високото признание за техния талант, както и 2 награди за избор на публиката- доказателство за завладяващата им енергия и магнетично въздействие!
 

Талантливите танцъори от Представителен фолклорен ансамбъл “Родолюбие” –Кюстендил покориха публиката и журито на престижния международен европейски фестивал “Европейски Китен награди”,проведен в Приморско,предаде репортер на „Кубер прес” .
На амфитеатралната сцена в Приморско те представиха изпълнения с много отчетлива емоционалност. Завоюваха 2 GRAND PRIX награди - най-високото признание за техния талант, както и 2 награди за избор на публиката- доказателство за завладяващата им енергия и магнетично въздействие!
Дипломи получиха и ръководителите на състава - Симеон Васев и Васил Василев.
„Това е поредното блестящо постижение за юношеския танцов състав, което ни изпълва с огромна гордост и ни кара да се радваме за светлото им бъдеще!
Благодарим на Емил Павлов и CIOFF - България за съдействието и възможността да бъдем част от тази магия!”обобщават ръководителите на състава - Симеон Васев и Васил Василев.


 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама