Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Турнир по спортен риболов организираха служителите от РУ Кюстендил по случай 145 г. от създаването на МВР и професионалния празник на служителите
  Категория: Общество     16:28 - 3/July/2024

Турнир по спортен риболов организираха служителите от РУ Кюстендил по случай 145 г. от създаването на МВР и професионалния празник на служителите, съобщава сайта на ОДМВР Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.

В турнира участваха служители и от РДГП и ветерани, работили в ОДМВР. Турнирът се проведе на спортна база Арена Митерсон край кюстендилското село Търновлак. В 4-часовия състезателен улов петима от състезателите уловиха над 50 кг шарани. Най-добрият и с най-голямо количество – 72.280 кг, е служителят на РДГП Ив. Александров, следван от Кр. Иванов -58.480 кг, Т. Еленков – 56.300 кг, Цв. Кирилов – 51.330 кг, Н. Захариев – 50.220 кг.

Директорът на ОДМВР – ст.комисар Св. Григоров, началникът на отдел ОП комисар В. Паргов, началникът на РУ Кюстендил –  гл. инспектор Р. Омерски поздравиха участниците в спортната надпревара. Ст. комисар Св. Григоров награди участниците с грамоти, за призовите места имаше и купи.


 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама