Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Съдът в Кюстендил с условна присъда на подсъдим посегнал на полицаи
  Категория: Правосъдие     15:49 - 2/July/2024

Сторените разноски по делото в размер на 1 756, 36 лв. се възлагат на подсъдимия Иван Белишки, като същите трябва да плати в полза на държавния бюджет, по сметка на ОД МВР – Кюстендил.Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда.

Районен съд – Кюстендил определи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 8 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години, по отношение на обвиняем, който се призна за виновен, за причиняване на лека телесна повреда на трима служители на МВР - Кюстендил. Съдът одобри споразумението постигнато между Районна прокуратура и защитата.

Подсъдимият Иван  Белишки / неосъждан, от гр. Панагюрище… / се признава за виновен в това, че на 26.04.2022 г.,  в с. Ломница, местността „Ломнишки рид“, област Кюстендил е причинил леки телесни повреди на: И. Г., М. В. и М. Т., и тримата - полицейски служители от състава на МВР – Кюстендил, при изпълнение на службата им. Сторените разноски по делото в размер на 1 756, 36 лв. се възлагат на подсъдимия Иван Белишки като същите трябва да плати в полза на държавния бюджет, по сметка на ОД МВР – Кюстендил.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

Kuber press

>

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама