Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кмета на Дупница Първан Дангов с първа копка на Младежки център
  Категория: Регионални     15:42 - 2/July/2024

След тържествен водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Паликарски и слово на кмета на Община Дупница,  Първан Дангов, днес бе направена първата копка на новия Младежки център в гр. Дупница, който ще бъде построен върху терена на бившия КЕЧ, между улица "Свети Георги" и улица "Екзарх Йосиф", съобщи за „Кубер прес”, Андрей Богоев пресаташе Община Дупница.
На събитието присъстваха зам.-кметовете Дафинка Георгиева и Бойко Христов,а също и представителят на изпълнителите на строителните дейности -ДЗЗД „ПОЛИПРАЙМ КЪНСТРЪКТ“,  Иван Даскалов.
"Радвам се, че днес можем официално да дадем старт на един дълго чакан проект. Започваме да изграждаме младежки център, където младите хора ще получават съвети, услуги, подкрепа, но по-важното за мен е, не е самото изграждане на сградата, а как ще функционира този младежки център. Сграда се строи, но ако няма в нея живот, тя си остава само постройка.", каза Първан  Дангов.
Стойността на договора за строително-монтажните работи е 905 670,46 лева, с включен ДДС, като срокът за изпълнение на СМР е 210 (двеста и десет) календарни дни.

 

 

 

 

 

Kuber  press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама