Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Изгревът на надеждата и новото начало: Кюстендил посрещна първите слънчеви лъчи на юлското утро
  Категория: Общество     13:33 - 1/July/2024

Вслушани в ритъма на тялото, мелодията на ума и хармонията на душата - така посрещнахме първите на юлското утро в лесопарк “Хисарлъка” с един от основателите на йога културата в България - Веселин Лучански, Йога център “Дивайн”, кюстендилци и гости на града ,съобщава социалната страница на Община Кюстендил,  предаде репортер  на „Кубер прес”.
Утрото на “Хисарлъка” започна с чаша топъл #чай и #усмивка - така кметът инж. Огнян Атанасов и зам.-кметът Кристиян Иванчов посрещнаха дошлите да се насладят на първите слънчеви лъчи.
Йога легендата Веселин Лучански, йога център “Дивайн” и кюстендилци почетоха Слънцето в неговата практическа кулминация под формата на упражненията Сурия Намаскар, известни като Поздрав към Слънцето. Слънчевите упражнения спомагат за зареждане на тялото с необходимия му жизнен тонус, хармонизират физическата и духовна енергия.
Веселин  Лучански изрази своята благодарност към кмета на Община Кюстендил  Огнян Атанасов за идеята и реализацията на днешното мероприятие и изрази надеждата си то да се превърне в традиция.
Утрото на “Хисарлъка” бе истински пленително, защото освен на първото юлско слънце, галещо нежно събуждащият се в подножието Кюстендил, се насладихме на мелодичните изпълнения на китара на Бойко Малинов, директор на ОДК - Кюстендил.
А всеки петък от 07:30 ч. с Йога център “Дивайн” ще се зареждаме с йога в градинката срещу художествената галерия „Владимир Димитров – Майстора“!

 


 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама