Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
При СПО установиха 8 непълнолетни лица в дискотека в Кюстендил
  Категория: Правосъдие     13:22 - 1/July/2024

На 29 юни  - в Деня на безопасност на движението,  по пътищата на  Кюстендилска област не е допуснато  нито едно пътно произшествие, установени са двама водачи на леки автомобили да управляват след употреба на алкохол. Единият от тях е 30-годишен дупничанин, другият – 44-годишен софиянец.

 

В рамките на проведена специализирана операция за недопускане на нарушения на обществения ред, престъпления, свързани с наркотици и употребата на райски газ, посещение на непълнолетни в нощните заведения и консумация на алкохол са проверени 4 обекта, съобщава  сайта  на ОДМВР  Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”. В дискотеката в Кюстендил са установени в 8 непълнолетни посетители, които са предадени с разписки на родителите. Образувани са преписки, работата по документиране на нарушенията на Закона за закрила на детето продължава.

На 29 юни  - в Деня на безопасност на движението,  по пътищата на  Кюстендилска област не е допуснато  нито едно пътно произшествие, установени са двама водачи на леки автомобили да управляват след употреба на алкохол. Единият от тях е 30-годишен дупничанин, другият – 44-годишен софиянец. Взета им е кръв за анализ, по случаите са образувани бързи полицейски производства в РУ Дупница. Уведомен е дежурен прокурор.

Kuber  press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама