Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Великолепни кулинарни произведения от череши акцент от Третият ден от
  Категория: Общество     20:24 - 30/June/2024

Великолепни кулинарни произведения от череши, които заслужават да бъдат опитани и богата фолклорна програма: Третият ден от "Празник на черешата" 2024 г. докосна всички сетива! ,съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
В неделния ден акцентът на празника ни се премести върху вкусовите качества на черешата, за да ви представим над 30 щанда обсипани с великолепни кулинарни произведения от череши, които заслужават да бъдат опитани. В кулинарното изложение „Череши в кухнята“ днес се включиха повече от 20 читалищни институции и 9 детски градини от Кюстендил.
Освен с вкусни кулинарни изкушения, в днешния ден посетителите на "Празник на черешата" 2024 имаха възможността да се насладят на богата празнична програма, организирана от НЧ „Братство 1869“ Кюстендил, с подкрепата на Община Кюстендил.
Над десет състава от Кюстендил потопиха присъстващите в магията на българския фолклор, а наши специални гости бяха очарователната Лилия Семкова и Студентски фолклорен ансамбъл "Зорница" (София), които докоснаха публиката със своите изпълнения.
И в днешния ден всяко едно кътче в централната част на Кюстендил бе изпълнено с черешова наслада - а жителите и гостите на града, дошли от близо и далеч в слънчев Кюстендил, имаха възможността да се докоснат до търговското изложение, в което се включиха повече от 50 сертифицирани производители на череши от региона и над 200 търговци и занаятчии от цялата страна.
"Празник на черешата" 2024 се осъществява с подкрепата на спонсорите на събитието и фирмите, които подсигуриха вкусни кюстендилски череши за празника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама