Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил посрещнат изгрева на слънцето в местността Хисарлъка
  Категория: Общество     11:35 - 29/June/2024

Община Кюстендил, йога център „Дивайн“ и Веселин Лучански- създателят на йога движението в България, канят жителите и гостите на града заедно да посрещнат изгрева на слънцето в местността Хисарлъка на 30 юни и 1 юли,съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Сборен пункт е паметникът на залесителя на местността „Хисарлъка“ Йордан Митрев в 05:30 часа.
Йога легендата Веселин Лучански ще почете Слънцето в неговата практическа кулминация под формата на упражненията Сурия Намаскар, известни като Поздрав към Слънцето.
Слънчевите упражнения спомагат за зареждане на тялото с необходимия му жизнен тонус, хармонизират физическата и духовна енергия.
Слънчевият комплекс подобрява дейността на ендокринната система, намалява физическото тегло, развива умствената концентрация и възстановява душевния и умствен покой.
Заповядайте да посрещнем заедно първите лъчи на Слънцето на специалното за града място- местността Хисарлъка и нека йога упражненията станат вдъхновение и метод за съзнателно отношение, за развиване и проявяване на най-доброто, на което сме способни.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама