Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
„Празник на черешата за всички“ продължава да пътува до най-отдалечените кътчета на Община Кюстендил
  Категория: Общество     11:40 - 28/June/2024

Kметът  Атанасов: С този жест се надяваме да усетят празника, да съпреживеят радостта, която ще завладее Кюстендил, въпреки че нямат възможност да дойдат до центъра на града. Добрата дума и вниманието носят истинското усещане за празник, за общност, затова тази година емоцията е по-силна и завладяваща.

Кметът на Община Кюстендил  Огнян Атанасов, председателят на Общински съвет Димитър Велинов, зам. – кметове, социални медиатори, служители на общината, младежи от Консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Кюстендил, Девойки „Кюстендилска пролет“ носят грижа, топла дума, вкусни череши и домашно приготвена храна на хора в неравностойно положение не само в града, но и в най-отдалечените села в Община Кюстендил, съобщава социалната страница на Община Кюстендил.
„С този жест се надяваме да усетят празника, да съпреживеят радостта, която ще завладее Кюстендил, въпреки че нямат възможност да дойдат до центъра на града. Добрата дума и вниманието носят истинското усещане за празник, за общност, затова тази година емоцията е по-силна и завладяваща“, каза кметът  Атанасов.
Социалната кампания „Празник на черешата до всички“ продължи през цялата седмица, а ръководството и служителите на Община Кюстендил посетиха домовете на нуждаещи се хора както в града, така и в селата Слокощица, Багренци, Гирчевци, Грамаждано, Шишковци, Вратца, Ябълково, Горановци, Драговищица, Раждавица, Коняво, Жиленци, Копиловци, Гюешево, Гърляно и Долна Гращица.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама