Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Мъжкият отбор на обединения ФК „Кюстендил“ стартира подготовка за новия сезон с първа тренировка
  Категория: Култура и спорт     9:04 - 27/June/2024

Kметът Огнян Атанасов по време на първата тренировка за сезона на обединения ФК „Кюстендил“: Вече двата отбора сте едно цяло, работите заедно, вървите напред заедно, гледате в една посока. Вие сте хората, които ще давате пример на обединената детска школа – децата ще се учат от вас и вие сте тези, които трябва да дадат добрия пример.

С първа тренировка на стадион „Осогово“ и молебен за здраве и благословение на футболистите и треньорите на отбора, обединеният футболен клуб „Кюстендил“ стартира подготовката си за Сезон 2024/2025 г., съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
„Времето показва, че ще ви върви по вода през годината, която предстои пред вас. Целта е ясна – да имаме добър отбор, обединен. Вече двата отбора сте едно цяло, работите заедно, вървите напред заедно, гледате в една посока. Вие сте хората, които ще давате пример на обединената детска школа – децата ще се учат от вас и вие сте тези, които трябва да дадат добрия пример, на който те да искат да подражават. Вярвам, че това е правилната посока и пожелавам успешен сезон, без спортни травми и с много успехи“, пожела кметът Огнян Атанасов по време на първата тренировка за сезона на обединения ФК „Кюстендил“.

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама