Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Полицейски инспектори с беседа за вредата от наркотиците пред ученици от „Детско лято“- 2024 на ОДК
  Категория: Общество     11:47 - 26/June/2024

Инспектор Александър Ангелов от сектор „Криминална полиция“ - ОДМВР Кюстендил информира учениците за основните видове наркотични вещества и вредните последици от употребата им.                                Инспектор Людмила Терзийска от Детска педагогическа стая към ОДМВР - Кюстендил поясни, че този вид вещества въздействат на психиката, правят хората зависими.

 

Полицейски инспектори от районното управление в град Кюстендил изнесоха беседа за вредните последствия от наркотиците пред учениците участващи в лятната програма на Обединен детски комплекс- Кюстендил „Детско лято“ 2024, съобщава социалната страница на ОДК Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес” . Тя е част от инициативата „Детска академия за спорт и превенция“ и по повод 26 юни Международния ден за борба със злоупотребата и с нелегалния трафик на наркотични вещества.
Инспектор Людмила Терзийска от Детска педагогическа стая към ОДМВР - Кюстендил поясни, че този вид вещества въздействат на психиката, правят хората зависими, като атакуват и нанасят непоправими вреди на всички функции в човешкия организъм, а от там и на органите, които ги осъществяват. Предупреди ги, че алкохолът и цигарите също са вид наркотик, защото и към тях се развиват зависимости.
Инспектор Александър Ангелов от сектор „Криминална полиция“ - ОДМВР Кюстендил информира учениците за основните видове наркотични вещества и вредните последици от употребата им. Учениците се включиха активно в дискусията след беседата , задаваха въпроси и научиха много важни неща свързани с опасността от наркотичните вещества и тяхната превенция.

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама