Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Община Кюстендил с информация относно организацията и безопасността на автомобилното движение , въвеждат аонамени за паркиране
  Категория: Новини     15:54 - 20/June/2024

Въввежзат аонаменти запаркиране.              С  въвеждане на платеното почасово паркиране, собствениците и наемателите на обособени жилищни имоти, попадащи в зоните на почасово платено паркиране, имат право срещу месечен или годишен абонамент, съответно 5.00 и 50.00 лв., да паркират в границите на конкретната зона за платено паркиране, в която попада адресът на обособения жилищен имот.

Във връзка с промяна в Наредбата за организацията и безопасността на автомобилното движение на територията на Община Кюстендил, от общинска администрация Кюстендил  информират, жителите на общината кои обозначени места да ползват, предаде репортер на „Кубер прес”

Могат да се ползват:
- Всички обозначени места за платено почасово паркиране със SMS срещу заплащане на месечен или годишен абонамент, като цената съответно е 70.00 и 700.00 лв.
- Означените места за паркиране на улици и паркинги- общинска собственост срещу заплащане на годишен абонамент от собственици или наематели на обособени жилищни имоти, като таксата е в размер от 600.00 до 250. 00 лв., в зависимост от зоните определени на територията на град Кюстендил.
- Означените места за паркиране на улици и паркинги- общинска собственост срещу заплащане на годишен абонамент за служебни нужди от юридически лица, като таксата е в размер от 1000.00 до 400.00 лв. в зависимост от зоните определени на територията на град Кюстендил.
С въвеждане на платеното почасово паркиране, собствениците и наемателите на обособени жилищни имоти, попадащи в зоните на почасово платено паркиране, имат право срещу месечен или годишен абонамент, съответно 5.00 и 50.00 лв., да паркират в границите на конкретната зона за платено паркиране, в която попада адресът на обособения жилищен имот.
За повече информация: тел. 078/ 55 05 95
opimotikn@abv.bg

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама