Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Окръжен съд – Кюстендил допусна изпълнение на ЕЗА от Италия, по отношение албанец наркопласъор
  Категория: Правосъдие     14:19 - 18/June/2024

Окръжен съд – Кюстендил предава албанския гражданин на Република Италия за изтърпяване на наказание 4 години и 2 месеца „лишаване от свобода“, наложено за 8 престъпления, квалифицирани като „незаконен трафик на наркотични и психотропни вещества”.

 

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил допусна изпълнение на Европейска заповед за арест  / ЕЗА / по отношение на 40 - годишен албански гражданин - С. Енаке, който е обявен за издирване с Европейска заповед за арест, издадена на 10.10.2023 г. от прокурор при Първоинстанционен съд - гр.Варезе, в Република Италия,съобщиза „Кубер прес”, Влади Владимиров пресаташе ОС Кюстендил. С. Енаке поиска от съда да бъде предаден възможно най- бързо на властите в Италия, за да реши проблемите си, като не се отказва от принципа на особеността.

Окръжен съд – Кюстендил предава албанския гражданин на Република Италия за изтърпяване на наказание 4 години и 2 месеца „лишаване от свобода“, наложено за 8 престъпления, квалифицирани като „незаконен трафик на наркотични и психотропни вещества”, извършени за периода месец февруари 2019 г. до м. февруари 2020 г. в различни градове в Република Италия. Съдът взема по отношение на исканото лице мярка за неотклонение "Задържане под стража" до фактическото му предаване на компетентните органи на Италия, която мярка да се изпълни в Затвора-Бобов дол при режим на обвиняем. Решението не може да се обжалва и протестира.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама