Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Клуб по Таекуондо Нерон- Кюстендил с големи успехи на последните две състезания от сезона
  Категория: Култура и спорт     13:57 - 16/June/2024

Последните две седмици отборът по таекуондо взе участие на международния турнир Imperuim Open, провел се в гр. Белград, Сърбия и на Европейско Клубно първенство, което се състоя в Тирана, Албания и събра над 1500 състезатели от всички Европейски държави, съобщават социалните мрежи, предаде репортер на „Кубер прес”.
На Европейското първенството жребият отреди на представителя от Кюстендил - Ивайло Петров да се изправи първа среща срещу състезател от Италия . След победа с точкова разлика и в двата рунда и  обедител на победа 2:0, Ивайло продължи напред и се изправи срещу Турция .След тежката битка с победа 2:1 рунда над по- големия на години опонент, победата го отведе на полуфинал срещу Украйна .
С минимална точкова разлика Иво загуби 1:2 рунда и остана на 3-то място, което му бронзов медал.
Imperium Open събра елитни състезатели и в надпреварата се включиха състезатели от над 40 отбора от 10 държави, наброяващи над 500 човека.
ТК Нерон завоюва общо 14 медала - 8 златни, 5 сребърни и 1 бронзов. В крайното отборно класиране при кадетите клубът ни се нареди на 1 място
Кристиан Иванов и Ивайло Петров - едни от талантливите деца на Таекуондо клуб НЕРОН Кюстендил, донесоха на отбора два от златните медали, като Крис бе избран за най-добър състезател на състезанието във възрастова група Кадети .
В генералното класиране отборът на Таекуондо клуб Нерон се нареди на почетното 2-ро мясto.

 

 

 

 

snimki  Neron

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама