Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Ограничават ползването на питейна за поливане, миене на улици и МПС та в Община Кюстендил
  Категория: Новини     12:27 - 16/June/2024

Изгоряла помпа остави в неделния ден жителите на Соволяно без водоподаване.Аварийнa група работи по проблема,очаква се в рамките на деня отстраняването на аварията да  е факт.        Със заповед на кмета на Община Кюстендил, Огнян Атанасов на територията на община Кюстендил се забранява ползването на питейна вода за дейности които не са свързани с питейно-битовите потребности на населението,като напояване, поливане на зелените площи,миене на улици и автомобили, според публикувана заповед на кмета,предаде репортер на „Кубер прес”.

При необходимост в селищата с недостигна питейна вада,да се въведе режим на водата,като графикът на водоподаването се обяви  по подходящ начин с оглед уведомяване на населението.

Контролът по изпълнение на заповедта се възлага на кметовете и кметски наместници на населените места, на Директорът на ОП”Управление на общински имоти,Директорът на ОДМВР Кюстендил и Управителя на „Кюстендилска вода” ЕООД.

Изгоряла помпа остави в неделния ден жителите на Соволяно без водоподаване, потвърди кметът на Кметство Соволяно Пламен Илиев. Аварийна група работа по проблема,очаква се в рамките на деня отстраняването на аварията да  е факт.

 

Kuber press

>

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама