Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Граждански блок:Дупничани да защитим болницата, включително с протести, гражданско неподчинение и подписка
  Категория: Регионални     18:00 - 12/June/2024

В разпространена до медиите и в социалните мрежи позиция на Граждански блок относно конкурса за управител на МБАЛ Св. Иван Рилски ЕООД гр. Дупница респективно -Общинска болница, се отправя призив  към кмета на Дупница Първан Дангов да използва всичките си правомощия, за да се противопостави на безумните ликвидатори, както и  към общинските съветници от ОбС Дупница да отхвърлят предложения от комисията по избор кандидат, заради управленска програма, която застрашава интересите и здравето на дупничани и всички пациенти на общинската болница от околията, предаде репортер на „Кубер прес”.

Причина за отправените призиви е проведеният  конкурс  на 12 юни,определен като  връх на лицемерието и първо действие към ликвидирането и свиването на дейностите на общинската болница в гр. Дупница.

„Членовете на комисията, избрани с гласовете на дупничани предадоха интересите на избирателите си и на града и допуснаха начело на болницата да застане човек с официална програма за ликвидирането на Хирургичен блок и усвояване на апетитния парцел на бившата Военна болница от престъпна групировка местни "бизнесмени" и политици. Искаме да се знае публично, че с бандитски методи тези хора са отстранили д-р Бойка Боянова от участие в конкурса, като са си послужили със заплахи и груб натиск и то срещу една жена!
Призоваваме политическите партии в Дупница да заемат незабавно ясна позиция по темата.
Обръщаме се към дупничани с призив да защитим болницата, включително с протести, гражданско неподчинение и подписка.”  Се посочва още в изразената позиция от Граждански блок-Дупница.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама