Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
РУ Дупница с производство за кражба на парфюм
  Категория: Политика     12:44 - 10/June/2024

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за упражнено домашно насилие и нарушена заповед. Повреждане на чужда собственост – надраскани 2 автомобила и закана за убийство срещу собственика на единия автомобил, са заявени в РУ Дупница.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за извършена кражба на парфюм и козметични продукти от търговски обект в града, съобщава асйта на ОДМВР Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”. Извършителките са 2 жени на 20 и 23 години. За случая е уведомена прокуратурата.

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за упражнено домашно насилие и нарушена заповед за защита от домашно насилие. Извършителите на деянията са задържани с полицейска заповед. Уведомена е прокуратурата.

25-годишен водач на л.а. БМВ е задържан вчера от дупнишки полицаи за управление след употреба на наркотично вещество.  Тестът е направен с техническо средство. На водача е взета кръв за анализ, бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Повреждане на чужда собственост – надраскани 2 автомобила и закана за убийство срещу собственика на единия автомобил, са заявени в РУ Дупница вчера. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, досъдебно производство е започнато по случая, уведомена е прокуратурата.


 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама