Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В спокойна обстановка протича изборния ден в Кюстендилско,предприети са необходимите мерки за опазването на обществения ред
  Категория: Общество     12:14 - 9/June/2024

В спокойна обстановка протича  изборния ден в Кюстендилска област,предприети са всички необходими мерки за опазването на обществения ред, пожарната безопасност и осигуряването на спокойното му протичане, информират от ОДМВР кюстенидл,предаде репортер на „Кубер прес”.

За нарушения, свързани с избирателния процес и права на гражданите, в Кюстендилска област  могат да се подават сигнали  на e-mail: odc.kyustendil@mvr.bg  и на телефони: 078/557323 и 078557202 - ОДМВР и РУ Кюстендил; 0701 51323 - РУ Дупница; 070262112 - РУ Бобов дол; 07054 2012 - РУ Рила. 

 Създадена е организация и в звената на сектор  „Български документи за самоличност“ в ОДМВР и в РУ в областта за издаване на  удостоверения  на граждани, чиито документи са  изгубени, откраднати, повредени, унищожени  и лични карти и документи с изтекъл срок, за да могат да упражнят  правото си  на вот.

Напомняме: За да бъде изадено удостовериние, е  необходимо гражданите лично да подадат искане в ОДМВР  или в районните управления в Дупница, Бобов дол, Рила . Работното време е от 8.30 до 19.00 ч.  Удостоверенията, осигуряващи възможност за упражняване на правото на глас в изборите,  се издават само след приемане на заявление за издаване на лична карта.

 
Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама