Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Отборът на ПМГ –Кюстендил с първо място в България в Ученическите игри-възрастова група 5-7 клас
  Категория: Култура и спорт     13:38 - 8/June/2024

За пръв път след повече от 20 години: Отбор на ПМГ "Проф. Емануил Иванов"-Кюстендил е на първо място в България в Ученическите игри във възрастова група 5-7 клас!-съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Отборът на кюстендилската гимназия записа #историческа победа и е шампион на България по волейбол във възрастова група 5-7 клас - момичета за Ученически игри 2023/2024!
Финалите на държавни ученически игри по волейбол 5-7 клас момичета се играха от 4 юни до 8 юни. ПМГ "Проф. Емануил Иванов" се класира на второ място в груповата фаза с една загуба от Димитровград. На полуфинала категорично #надигра отбора на град Царево и на финала в тежък #двубой надигра отново Димитровград.
Отборът на момичета записа историческа #победа и покори #първото място в България. Повече от 20 години училище от Кюстендил не е било на първо място в България!
Благодарим на момичетата за достойното представяне и за себераздаването в името на ПМГ "Проф.Ем.Иванов" и в името на града ни!
Поздравления, момичета: Кристина Цекова, Божидара Стоянова , Габриела Борисова, Димитрия Базовичка, Адел Каменова , Мария Панова , Дария Радославова, Таня Янкова Божидара Абаджиева, Божидара Григорова, Рая Пенева!
Учител и треньор: К.Цекова
Отборът изказва своите благодарности и на ВК "Велбъжд " за съдействието и подпомагането на спортно-тренировъчния процес!

 


 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама