Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Зам.-кметът на Община Кюстендил Кристиян Иванчов оглави Постоянната комисия по младежки дейности, спорт и туризъм към НСОРБ
  Категория: Новини     15:13 - 7/June/2024

Членовете на постоянната комисия по младежки дейности, спорт и туризъм към НСОРБ се събраха на първото заседание на комисията в София, по време на което бе избран нейният председател - ресорният зам.-кмет на Община Кюстендил - Кристиян Иванчов, съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
ПК по младежки дейности, спорт и туризъм е една от новите тематични експертни общности през настоящия мандат. През този мандат Комисията включва 143-ма представители от 84 общини и 9 районни администрации.
Въпросите, свързани с развитието на младежките политики и туризма ще бъдат дискутирани в рамките на Постоянната комисия от петима кметове на общини и още толкова на райони и 38 заместник-кметове на общини и райони, деветима председатели на общински съвети, 33-ма общински съветници и 62-ма експерти и ръководители в местните администрации.
Обособяването на въпросите, свързани с развитието на ефективни младежки политики и съвременен подход към туристическия потенциал на общините и ролята на местната власт в създаването и утвърждаването на дестинация България, среща висока оценка сред членовете на Комисията.
В работата на Комисията ще вземе участие и заместник-министъра на туризма Ирена Георгиева. Освен активностите за популяризиране на българския туризъм, партньорството между общините и туристическото ведомство има сериозен потенциал, който може да бъде системно развиван с взаимните усилия на двете страни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама