Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Втория в листата на ИТН за 10 МИР Кюстендил предприемачът Милен Георгиев с приоритети в посока: Зземеделие, спорт и международна търговия
  Категория: Политика     9:24 - 6/June/2024

Втория в листата на ИТН за 10 МИР Кюстендил е предприемачът от Кюстендил, Милен Атанасов Георгиев, на 33 години.Той е роден  в Кюстендил,живял е в областния град и ще продължи да живее в него. Завърши е ПМГ Кюстендил. Има висше образование със степени  бакалавър и магистратура по Кинезитерапия в НСА „Васил Левски“ София. В момента се занимава с няколко дейности: земеделски производител на овощни дървета – сливи, череши и ябълки. Надява се в бъдеще да бъде и преработвател, неща които са в процес на развитие.

Управител е на спортен клуб с дългогодишна история в град Кюстендил,занимавал се е и с международна търговия,в момента е общински съветник в ОбС Кюстендил от групата на „Има Такъв Народ“

 

Въпроси: Защо се кандидатирате за народен представител и с какво може да бъдете полезен/полезна на хората от10 МИР Кюстендил?

Според мен народните представители трябва да са хора занимаващи се в различни сфери на живота, професионалисти в своите области, хора за пример. В последните няколко десетки години се нагледахме на хора,на които това им е единствената професия и професионален стаж – политик. Такива хора няма как да имат принос за развитието на страната, защото не разбират от нищо на практика, теоретици много. В моите дейности смятам, че съм достатъчно ефективен и полезен, а именно с малко средства, високи крайни резултати, това е и начинът по който трябва да действат политиците. Свикнахме да чуваме цифри само в милиони и милиарди. Оптимизациите и рационализацията във всички сектори е задължителна и спешна.

Както споменах и по-горе, аз съм от Кюстендил, тук живея и съм бил цял живот, нещо пък с което не много от кандидатите в други партии могат да се похвалят. Когато съм бил на екскурзия в друга страна или град, осъзнавам дълбоко какво имаме, в какъв край живеем. Неслучайно сме родени тук, наш дълг е да опазим този край на страната, а пък може би и един бъдещ център на Балканският полуостров.

 

Кой ще бъде основния приоритет с който ще се заемете да работите?

Следвайки от професионалните ми дейности е нормално да имам няколко приоритета, а именно в посока на земеделие, спорт и международна търговия – основна цел износ на продукция и внос на средства.

В сферата на земеделието – възстановяване поне на част от напоителни системи в област Кюстендил, ограничаване на вноса на плодове и зеленчуци от други страни в нашата, докато в България е сезона на определената стока. Две стъпки, казани с по едно изречение, но криещи в себе си същността за успеха на земеделието.

Износ на стоки и към страни извън ЕС. Регулиране на субсидиите в земеделският сектор, защото с всяка изминала година, закъсняват все повече сектори, нещо което води до фалити и огромни затруднения в сектора. Според мен като земеделец, всички субсидии за съответната земеделска година трябва да бъдат изплащани до края на месец декември.

Сектор спорт – пълно обследване и реновиране на всички спортни съоръжения в областта. Развитата спортна инфраструктура ще произведе качествени спортисти, ще доведе до организирането и провеждане на национални, европейски и световни състезания, което ще доведе световни състезатели, гости и развитие на туризъм. Спортен туризъм ,след него културен, земеделски и инвестиционен туризъм.

 Като депутат кои според Вас са основните проблеми на Област Кюстендил които трябва да бъдат решени на първо време?

Всички средства, които са заложени в националният бюджет в началото на годината да бъдат изплатени на общините в пълен размер. Всяка община е правила своя бюджет спрямо националния.

Номерът на бюлетината и преференцията за подкрепа на предприемачът от ПП ИТН Кюстендил за 10 МИР Кюстендил Милен Георгиев е Номер 1 с преференция 103.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама