Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Водачът на листата за 10 МИР на ИТН Снежана Траянска: Ще работя за разкриването на паралелки,за обучение на средни специалисти, по професии, които да се реализират в местни работни места
  Категория: Политика     9:17 - 6/June/2024

Водачът на листата за 10 МИР на ИТН Снежана Траянска  е родена  в Кюстендил,където работи и живее.Има собствен бизнес в областта на „Данъчни и счетоводни консултации“ , експерт е към Окръжен съд, Кюстендил, земеделски производител, с овощни насаждения.

Билае народен представител в 47 НС ,член е на  Арбитражно-контролна комисия в ПП „ИТН“.,  сътрудник е към Комисия по финанси и Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

„От опита ми , който натрупах в политиката, установих , че чрез взаимодействие, диалог и сътрудничество с местната власт, може да бъдат постигнати резултати, които да бъдат в полза на всички.Важно е да не се прекъсва връзката с избирателите, да се чуват текущите  им проблеми и да се търси начин за решаването им. „ категорична е Снежана Траянска .

Конкретно за областта, като един от приоритетите и е: Решение по казуса: Казармите. Трябва да се намери начин, този обект да се разработи и да доведе до инвестиции  за града и областта.  В момента, Общините изработват проекти за различни обекти. От тука натам, всички народни представители трябва да работят за това, те да бъдат финансирани. Или , чрез Държавния бюджет или чрез Европейски програми.

По думите й трябва да се търси диалог между бизнеса и образованието. Да се разкриват паралелки, в които да се обучават средни специалисти, по професии, които да се реализират в местни работни места.

„Чрез Европейския парламент, ще работим за промяна във финансирането на проекти във ВиК.

До момента , област Кюстендил не получава пари по европейски програми за подмяна и ремонт на ВиК , защото дружествата в Областта не са асоциирани. Ще работим, това да се промени, в смисъл Да се финансират е не асоциирани дружества.

Надявам се, всички народни представители от Област Кюстендил, да работим за това хората на живеят по-добре! „ категоричен е водачът на ИТН за 10 МИР Кюстендил, Снежана Траянска.

Номера на бюлетината с който може да дадете своята подкрепа за Снежана Трянска –ИТН Кюстендил е номер Едно.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама