Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Водачът за 10 МИР Кюстендил на Коалиция БСП за България Николай Каварджиклиев ще работи за добра среда и достоен живот на младите хора
  Категория: Политика     9:15 - 6/June/2024

Водачът за 10 МИР Кюстендил на Коалиция БСП за България е Николай Генчев Каварджиклиев: Проблемите за решаване в област Кюстендил са Демографския проблем както и свързаните с него, Инфраструктура, Образование, Медицински услуги.

Водачът за 10 МИР Кюстендил на Коалиция БСП за България е Николай Генчев Каварджиклиев от  Стара Загора,той е на  55 години. Магистър по Финанси със специализаци -Банково дело от УНСС. Кариерата му е изградена основно в сферата на финансите.Бил е Изпълнителен директор и член на УС в три големи Банки и три големи Застрахователни компании, член на Борда на Летище София и Изпълнителен директор и член на УС на ДФЗ.

Кандидатира се за народен представител защото смята, че може да бъда полезен с опита който има.

„Основен приоритет за мен ще бъдат изграждане на системи за управление и контрол във всяка една сфера на икономиката на България. Друг приоритет ще е програма за развитие на регионите. Основни проблеми които виждам в Област Кюстендил са: Демографския проблем както и свързаните с него, Създаване на нови работни места, Инфраструктура, Образование, Медицински услуги и среда която да е добра за достоен живот на младите хора.” категоричен е Водачът за 10 МИР Кюстендил на Коалиция БСП за България е Николай Генчев Каварджиклиев.
 

Номера на бюлетината с която може да подкрепите кандидатурата  на Николай Генчев Каварджиклиев –водач на листа БСП за България е 24.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама