Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Община Дупница започна ремонт на оградите и пейките в парк "Рила"- Дупница
  Категория: Регионални     15:47 - 29/May/2024

По случай Международния ден на детето 1 юни и като част от Майските празници на културата Дупница 2024, Община Дупница организират  най-веселия празник на семейството, спорта, знанието и здравословния начин на живот Фамилатлон 2024.

 

В Парк „Рила” -по случай Международния ден на детето 1 юни и като част от Майските празници на културата Дупница 2024, Община Дупница организират  най-веселия празник на семейството, спорта, знанието и здравословния начин на живот Фамилатлон 2024, съобщи за”Кубер прес”,Андрей Богоев пресаташе –Община Дупница.
Под звуците на богата концертна програма , на 1 ЮНИ, сред зеленината на красивия градски парк "Рила", гражданите на Община Дупница ще могат да се включат в множество забавни игри с награди, да участват в арт ателиета, уъркшопове и томболи, а най-смелите, дори да се спуснат с въжен "трамвай" осигурен на ППС Дупница.
В опознавателната игра за цялото семейство "Малката Европа", участниците ще могат да пътешестват с карта в парк "Рила", да "откриват държави", да научават любопитни факти за историята и географията им, за което , освен печат и забавно приключение, всички малки участници ще получат награди.
В програмата са предвидени също демонстрации на спортните клубове от гр. Дупница и запознаване с успехите на изявени спортисти от града ни.

Събитието -1 юни 10:00 часа  Парк -Рила.

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама