Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Община Кюстендил стартира процедура за избор на членове на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта
  Категория: Култура и спорт     21:18 - 20/May/2024

Община Кюстендил стартира процедура за избор на членове на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта –доброволно подали своята кандидатура,съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
На основание чл. 9 и чл. 26, ал. 3 от Правилник за организацията, дейността и функциите на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта в Община Кюстендил (Приет с Решение № 1053/27.04.2023 г. на ОбС – Кюстендил; изм. и доп. с Решение № 67/31.01.2024 г. на ОбС-Кюстендил), стартира процедура за избор на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта – доброволно подали своята кандидатура.
Съветът е консултативен орган към Кмета на Община Кюстендил, който подпомага общината при осъществяване на функциите ù в областта на политиката за развитие на младежта. Съветът обсъжда важни и актуални въпроси, свързани с дейностите, стратегията и политиката на Община Кюстендил за младите хора, като изразява мнения, дава препоръки, разглежда и прави предложения по проекти и нормативни актове.
Съставът на съвета се формира за срок от 4 години, като извън определените представители от Общински съвет - Кюстендил и общинската администрация, могат да бъдат само лица, които към датата на избора им са на възраст от 15 до 29 години.
В срок до 20.06.2024 г. е необходимо да изпратите попълнен формуляр за кандидатстване/заявление по образец, доказващ решение за Вашето кандидатстване, който се подава в деловодството на Община Кюстендил всеки работен ден от 08:00 часа до 17:00 часа или на e-mail:
zamladite@kustendil.bg
o.orlyanova@kustendil.bg
Линк на Формуляр за кандидатстване/Заявление може да свалите от тук: https://www.kyustendil.bg/index.php?option=com_k2&view=item&id=2779:2024-05-20-09-48-06&lang=bg

 

Kuber  press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама