Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Дупнишки полицаи спипаха крадец на мобилен телефон от местна жителка
  Категория: Политика     13:18 - 15/May/2024

БПП е образувано в РУ Дупница вчера за  закана за убийство, 36-годишен мъж е отправил заканата по телефона към бившата си партньорка. За случая е уведомен дежурен прокурор. Повреждане на чужда собственост е заявено вчера в РУ Дупница – входна врата на апартамент в града е увредена след напръскване със спрей.
 

Вчера дупнишки полицаи са установили извършителя на кражба на мобилен телефон от местна жителка, съобщава сайта на ОДМВР Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”. Кражбата е била извършена преди 3 дена.  Извършителят на деянието е 78-годишен, телефонът е иззет от него. Преписка е образувана по случая в РУ Дупница.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница вчера за отправена закана за убийство. 36-годишен мъж е отправил заканата по телефона към бившата си партньорка. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Кражба на около 50 кг проводник/отпадък/  от ремонтно хале в Кюстендил е заявена вчера. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, проникването е осъществено чрез взломяване на прозорец. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Повреждане на чужда собственост е заявено вчера в РУ Дупница – входна врата на апартамент в града е увредена след напръскване със спрей. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Kuber press

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама