Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Над 105 работни места обявиха работодатели на трудова борса в Кюстендил
  Категория: Регионални     13:31 - 14/May/2024

В голямата зала на читалище „Братство-1869” Кюстендил се проведе Специализирана трудова, борса насочена към лица в неравностойно положение,на която фирми от трите общини  Кюстендил,Невестино и Трекляно  имаха възможност да представят пред търсещите работа лица дейността си, възможностите и условията за разкриване на работни места и наемане на работници и служители, каза в изявление пред медии Любослава Христова-Даскалова, предаде репортер на „Кубер прес”.

От поканените работодатели да се включат в трудовата борса 10 са потвърдили участие, на практика свои работни места предлагат повече фирми,поясни тя

„Работодателите предлагат свободни позиции в различни сфери в т. ч. в преработвателната промишленост,  във финансово-застрахователната  дейност,отбрана, търговия ресторантъорство.105 са обявените свободни ,работни, места.Борсата е място което дава възможност да се срещнат тези които предлагат работа и тези които търсят,много от търсещите работа успяват да се реализират на пазара на труда чрез трудовата борса. ДБТ посредничи между двете страни, ние не сме само за регистрация на безработни лица, но и за търсещи работа пенсионери, заети, ученици над 16 години търсещи работа .” обобщи тя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама