Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
БСП за България с регистрация на листата от осем човека с водач Николай Каварджиклиев
  Категория: Политика     16:49 - 7/May/2024

На пресконференция от Коалиция „БСП за България“ обявиха регистрацията на листата от осем човека в РИК Кюстендил,водачът  Николай Каварджиклиев представи екипа с който ще работи  по време на кампанията,предаде репортер на „Кубер прес”.

Листата е съставена от млади хора, професионалисти, експерти ,знаещи и милеещи за района в който живеят и работят, каза в увода си водачът на листата  Николай Каварджиклиев.

 

„Може би много от вас ме познават, може би не.Аз съм финансист от кариерата ,бил съм изпълнителен директор на банки ,застрахователи и ДФЗ.Занимавам се с финанси от близо 32 години.Какво ме свързва с Кюстендил освен емоцията?От 20 години съм кюстендилски зет наистина харесвам града и района.Винаги съм се чудил защо Кюстендил  в последно време не изглежда така като преди 20,25 години.Какво липсва на Кюстендил?-Липсват нови ,работни места, грижи за хората,желанието за труд и развитие.Това ме накара да се кандидатирам от 10 МИР Кюстендил,уверявам Ви че за в бъдеще ще работя много активно за Кюстендил, за връщането му на блясъкът който имаше.Ще работя за възможности за много инвестиции в туризма, в малките и средни предприятия и най-вече в земеделието.Кюстендил е емблема на България когато говорим за плодове и зеленчуци -това трябва да се възстанови с много активна работа.” каза водачът на листата на Коалиция „БСП за България”- Николай Каварджиклиев.

По думите му очаква да има позитивна кампания с верни последователи.

Липсата на депутат след последните парламентарни избори Каварджиклиев коментира като тройна мотивация за настоящата кампания.

“Видимо хората носят БСП в сърцата си, това че през последната година се случи да няма депутат от Кюстендилски регион, за мен беше голямо разочарование. Това говори за недобра работа през последните 10 години, чисто партийна, и може би трябва да се работи много за промяна на имиджа на БСП в Кюстендил“.

 На предизборните срещи в региона от БСП ще заложат на професионализъм, прагматичност, намаляване на социалното неравенство и нови работни места. Заради невъзможността на последните избори БСП за България от 10 МИР да има народен представител,сегашната листа е съставена от млади лица с хъс за работа,с добър имидж и добри резултати.

По думите на Николай Каварджиклиев от Коалиция „БСП за България” –ще се борят за максимален брой депутати,с очакване от 10 МИР Кюстендил да има депутат вследавщия Парламент.
Втора в листата на социалистите е Десислава Разсолкова

Трети - Ивайло Петров

Четвърти- Любослав Ковачки

Пета - Теодора Йорданов

Шести -Илиян Дойчев

Седми-Христо Цуцумански

Осми- Христо Тодоров

 

 

 

Kuber press

 

 

 

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама