Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ПП-ДБ -10 МИР Кюстендил се регистрираха в РИК за участие в изборите за НС,Георги Стамов оглавява листата
  Категория: Политика     15:46 - 7/May/2024

В прессъобщение до медиите от ПП-ДБ  -10 МИР Кюстендил,информират-че преди представянето на листата биха искали да споделят, че за тях е важно реформите в България да продължат. „ПП-ДБ тръгваме на тези избори с амбицията да сме първа политическа сила. ГЕРБ - ДПС предизвикаха предсрочните избори, за да си запазят скритата власт.”,предаде репортер на „Кубер прес”.

„Промяната продължава, ние няма да се откажем от мечтата България да стане нормална европейска страна!
За времето, в което бяхме в управление успяхме да подсигурим нечувани досега суми, за общините от нашата област, които да се използват целево,  заложени в държавния бюджет, без да могат да се скрият или да бъдат използвани за други неща. 
Ще продължим да се борим и развиваме област Кюстендил, както и ще помагаме на хората, които имат нужда!” категорични са от ПП ДБ.

Листата на ПП-ДБ за МИР 10 Кюстендил е както следва:
Водач на листата с кандидат-депутати на ПП-ДБ.

Георги Стамов е народен представител в 47-ото и 48-ото и 49-ото Народно събрание.

Член е на комисията по Електронно управление и комисия по Туризъм.

Роден и израснал в град Кюстендил, като средното си образование завършва в Езикова гимназия Д-р Петър Берон а висше в УНСС със специалност магистър по „Финансов контрол“.

Преди работата си в Народното събрание, работи  в една от водещите компании на глобално ниво в информационните технологии и цифрови трансформации, като в българското подразделение на фирмата е ръководител на екип от SAP консултанти в сферата на отчети и анализи.

Като ученик е активен спортист част от таекуондо клуб „Форс“,като стига и до

националния отбор на България за младежи. Притежател е на почетен плакет

за принос в развитието на таекуондо в Кюстендил.

Семеен, с две деца. Обича да пътува и иска да види Кюстендил на водещо място като туристическа дестинация.
2. Андрей Мленков

На 52 г. Инженер по горско стопанство и магистър по право. С 28 години професионален опит в горското стопанство и промишленост, в т.ч. 7 г. юридически стаж. Заемал е ръководни длъжности в системата на горите и е работил  в най-големите компании от горската промишленост в България и Гърция. Адвокат от Адвокатска Колегия Кюстендил. Женен с две деца.

Към момента Андрей е общински съветник от групата на ПП-ДБ.

3. Мария Зарева

Юрист по образование. Има магистърска степен по "Национална и международна сигурност", със специализация “Вътрешна сигурност” и професионална квалификация “Криминалистически експертизи”. 

Мария Зарева е на 40 години, от град Кюстендил. Била е ръководител на Областна пощенска станция - Кюстендил. По време на професионалния си път е работила и 13 години в системата на МВР. Към настоящия момент Мария е заместник областен управител на област Кюстендил.
4. Мария Мицова

 Родена е през 1972 г. в гр. Дупница. Семейна с едно дете. Магистър по Стопанско управление, управление на проекти и предприемачество в туристическата дейност от ТУ Габрово.

Специалист с дългогодишен опит в областта на застраховането и финансовото консултиране. 

Кандидат е за Общински съветник на местните избори  през 2023 година.   

От както е член в партията активно се включва във всички мероприятия провеждани както и организира различни събития на територията на община Дупница. 
5. Николай Табаков

Николай Димитров Табаков е от Дупница. Артист на свободна практика. Музикант, художник и галерист! Има своя галерия в София. Участва в местни граждански инициативи в град Дупница. Народен представител в 48 народно събрание!
6. Александър Василев Мутавчийски 

На 33г. семеен с едно дете от гр.Сапарева баня. Завършил средно специално - промишлена електроника в гр. Дупница. Учил е История в СУ "Св Климент Охридски " гр.София.

Бивш служител на МВР, с 12 годишен трудов стаж на различни длъжности.

В момента заема длъжност Общински съветник в община Сапарева баня.
7. Димитър Моралийски

35 годишен, семеен, с три деца. Завършил ЕГ ”Д-р Петър Берон” паралелка немски с английски език. Участвал в множество семинари и курсове в сферата на карбоновата и стъклопластовата индустрия. Собственик на фирма с утвърдено име на световния пазар за производство на карбонови и стъклопластови изделия. Взима  участие и организира множество  кампании с различни благотворителни цели. Разпознаваема и популярна личност, ползваща се с добро име в сферата на моторните спортове в България и света. Понастоящем Димитър е общински съветник в община Кюстендил.

8. Радослав Рибарски

През 2002 г. завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан“ гр. Стара Загора с профил английски и немски език. Висшето си образование придобива в УНСС със специалност „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ отново във факултет „Международна икономика и политика“ в УНСС.

Той е народен представител в 47-ото и 48-ото и 49-ото Народно събрание. Председател на Комисията по енергетика в 47-то Народно събрание, заместник-председател на Комисията в 48-я и 49-я Парламент. Член на Комисията по отбрана и в трите парламента.

Кариерното развитие на Радослав Рибарски до момента е изцяло в сектор „Енергетика“. Интересът му към иновативните технологии в началото го насочва към възобновяемите енергийни проекти. Стартира кариерата си с работа по мащабни проекти за изграждане на ветропаркове и фотоволтаични централи.

 
 

 

 

Kuber press
 

 

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама