Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Румен Дунев повежда листата на МЕЧ на Радостин Василев в Кюстендил
  Категория: Политика     12:42 - 5/May/2024

Шампионът по автомобилизъм Румен Дунев, - най-добрия автомобилен състезател на България е водач на листата на ПП МЕЧ за 10 МИР Кюстендил за предстоящите парламентарни избори,листата е регистрирана в Районна избирателна комисия- Кюстендил от Кирил Веселински, който е част от ИС на ПП МЕЧ, съобщи за „Кубер прес”, Елица Панева.

Веселински е журналист, бивш телевизионен водещ и продуцент редица популярни предавания. Листата на "Морал•Единство•Чест" е от общо четирима души, колкото са и мандатите в областта. Освен легендата Румен Дунев в битката се включват Никола Найденов, Росен Андреев и Магдалена Георгиева, които са млади и неопетнени лица.

След регистриране на листата Кюстендилският активист на ПП МЕЧ Елица Панева отбеляза че ПП МЕЧ е третата политическа партия регистрирана се в РИК към момента.

„Влизаме в тази кампания с ясната увереност, че има повишено доверие към нас, носим отговорността, която трябва да се изрази с ясна политическа визия в следващият кабинет.”поясни тя.

 От своя страна Кирил Веселински отбеляза, че ПП МЕЧ със сигурност ще бъде парламентарно представена партия в следващия парламент. Убеден е, че мандат от Област Кюстендил е възможен и в лицето на Румен Дунев хората ще имат своето представителство в НС и гласа на всеки един гражданин в област Кюстендил ще бъде чут.

 

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама