Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Двама мъже обявени за общодържавно издирване са установени от кюстендилски криминалисти
  Категория: Политика     12:38 - 29/April/2024

Установени са крадци на  мобилен телефон и на  моторна резачка от къща в град Кюстендил. Досъдебно производство е образувано в РУ Рила за незаконно присъединяване към електропреносната система, проверката е извършена съвместно със служители на електропреносното дружество.

 

Двама мъже – на 70 и 26 г., са установени от кюстендилски криминалисти, съобщава сайта на ОДМВР Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”. Те са били са обявени за общодържавно издирване – единият е с категория напуснал дома си, а другият – за установяване на адрес.

Двама извършители на кражби са установени в края на миналата седмица от кюстендилски криминалисти – единият е отнел мобилен телефон, другият – моторна резачка от къща в града. Досъдебни производства са образувани по случаите в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Досъдебно производство е образувано в РУ Рила за незаконно присъединяване към електропреносната система. Проверката е извършена съвместно със служители на електропреносното дружество. За случая е уведомена прокуратурата.


 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама