Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Николай Каварджиклиев от Стара Загора е водач на листата за НС от БСП за България- 10 МИР Кюстендил
  Категория: Политика     20:57 - 27/April/2024

На съботно заседание Националният съвет на БСП утвърди листите за изборите за Европейски парламент и 50-то Народно събрание на 9 юни, както и предизборната платформа на коалиция „БСП за България” за парламентарния вот, НС на БСП избра водачите на листите с кандидати за народни представители за 50-ия парламент в страната включително и за 10 МИР Кюстендил с водач Николай Каварджиклиев от Стара Загора, потвърди пред „Кубер прес”, Бойко Клечков областен предесдател на БСП Кюстендил,предаде репортер на „Кубер прес”.56 годишния водач на листата за Област Кюстендил в периода от март до август 2022 година е бил е бил Изпълнителен директор,член на УС на ДФЗ.

Втори в листата е общинския съветник от БСП за България в Кюстендил Десислава Разсолкова тя е на 35 години, заместник председател на ОбС на БСП- Кюстендил и председател на МО на БСП-Кюстендил. Магистър по финанси, работила е като счетоводител, сега работи в банковия сектор.

Трети в кандидат-депутатската листа е Даниел Каратов от Дупница-техник –автотранспорт.

Четвъртото място в   листата е общинския съветник от БСП за България в Кюстендил Д-р Лилия Чингарска

Петото място е за коалиционен партнъор.

Шести в листата е дупничанинът Драган Драганов.

Седмото  място –коалиционен партнъор.

Осми е Христо Димитров от Рила-завършил Туризъм.

На областно заседание на БСП проведено в Кюстендил,за водач на листата беше определен Д-р Иван Ибрашимов от Дупница. Националният съвет на БСП одобри под номер 1 в листата за народни представители  за 10 МИР Кюстендил Николай Каварджиклиев от Стара Загора.

Ако от коалиционните партнъори не бъдат излъчени техни представители за листата, тя може да е от по-малък брой кандидати.

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама