Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Дупнишки полицаи задържаха 25-годишен мъж за нанесен побой на 19-годишен
  Категория: Правосъдие     9:55 - 1/April/2024

В  Дяково установиха 45-годишен водач да управлява след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 2.36 промила алкохол в издишания въздух. е образувано в РУ Дупница за упражнено домашно насилие – 34-годишен мъж е нанесъл лека телесна повреда на партньорката си в с. Яхиново.

В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили и задържали 25-годишен мъж за нанесен побой на 19-годишен,съобщава асйта на ОДМВР Кюстендил, предаде репортер на “Кубер прес”. Работата по случая продължава, уведомена е прокуратурата.

През изминалата нощ дупнишки полица са установили в с. Дяково 45-годишен водач на л.а. „Сеат“ да управлява след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 2.36 промила алкохол в издишания въздух. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за упражнено домашно насилие – 34-годишен мъж е нанесъл лека телесна повреда на партньорката си в с. Яхиново. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама