Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кюстендилец с благодарствено писмо до директора на РДПБЗН – Кюстендил, за професионални действия на пожарникари
  Категория: Общество     13:56 - 29/March/2024

 

Кюстендилец с писмо до директора на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Св. Георгиев благодари за професионални действия на пожарникари, угасили пожар  в къща и предотвратили трагичен инцидент.                  Благодарствено писмо е получил директорът на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Светослав Георгиев от кюстендилеца  Здравко Георгиев, съобщава сайта на ОДМВР Кюстендил,предаде репортер на „Куберпрес”. Той е съсед на възрастна жена, която е причинила пожар в дома си, оказал е първа помощ, след като чул виковете й. Семейството му е подало сигнал за бедата, докато Здравко Георгиев я извежда от дома й.  След  минути на мястото на инцидента вече е били екипи на РСПБЗН, изнесли горящата газова бутилка, потушили пламъците и недопуснал запалването на жилищната постройка.

„Освен професионалните и адекватни действия на Вашите служители, господин Георгиев,  ни направи впечатление и проявената съпричастност, състрадателност и загриженост за здравето на пострадалата. За минути пристигна на място и екип на ЦСМП, повикан от пожарникарите.

Благодаря на екипа, предотвратил трагични последици!Благодаря за професионализма и човечността им!

Бъдете живи и здрави Вие и Вашите семейства!“, се казва в писмото на Здравко Георгиев.

ПП: Инцидентът е от 12 март 2024 г., когато при пожар в къща пострада 84-годишна жена, а пожарът потушен от 2 екипа на РСПБЗН - Кюстендил.

Kuber press
 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама