Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
От къща в Усойка иззеха контрабандни 12.350 л ракия, меден кавзан, медна лула и охладител
  Категория: Правосъдие     13:53 - 29/March/2024

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за търговия със стоки със запазени търговски марки. При извършените процесуални действия  в търговски обект в града служителите открили  530 артикула от 10 запазени търговски марки.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница вчера за нерегламентирано държане на акцизни стоки и съоръжение  за производство на алкохол, съобщава сайта на полицията в Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”. Процесуалните действия са осъществени от служители на РУ Дупница в къща в с. Усойка. Иззети са 12.350 л ракия, меден кавзан, медна лула и охладител.67-годишният собственик на имота е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за търговия със стоки със запазени търговски марки. При извършените процесуални действия  в търговски обект в града служителите открили  530 артикула от 10 запазени търговски марки, за които търговецът не разполага с разрешение от притежателя на изключителното право. 67-годишната представителка на търговската фирма е задържана с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.


 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама