Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Задържаха 32-годишен от Багренци за притежание и отглеждане на наркотични вещества и боеприпаси
  Категория: Правосъдие     13:48 - 29/March/2024

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество. Служителите, извършили проверката, са иззели от 25-годишен мъж опаковка хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.

32-годишен жител на с. Багренци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание и отглеждане на наркотични вещества и боеприпаси,съобщава асйта на полицията в Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прее„с”. Действията на служителите са осъществени в рамките на операция за предотвратяване на престъпления, свързани с наркотици. В жилището на 32-годишния мъж са открити и иззети 31 саксии с различна големина растения/коноп/, оборудване за отглеждането им, пликове със суха листна маса/марихуана/, електронна везна и 19 бойни патрона.Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест.
Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество. Служителите, извършили проверката, са иззели от 25-годишен мъж опаковка хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Задържаният е известен на полицията и с други противозаконни деяния.За случая е уведомен дежурен прокурор.
 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама