Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Виктория Стойнев от Кюстендил е победител в Националното състезание организирано от УНСС
  Категория: Общество     18:29 - 27/March/2024

Виктория Стойнев от Професионална гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“ –Кюстендил е победител в Националното състезание по политически науки, организирано от УНСС,съобщава социалната страница на училището в Кюстендил,предаде репортер на „Кубер прес”. Тя има интерес към политическата икономия и се е спряла на темата за изкуствения интелект, която за нея е бъдещето. Нейното есе се отнася за отражението на изкуствения интелект върху пазара на труда.
Първото място от Националното състезание по политическа икономия се признава оценка „Отличен 6.00“ за резултат от конкурсен изпит в УНСС за кандидатстване в специалност „Политическа икономия“. Ученичката от 12. г клас получи и грамота, и парична награда. Състезанието е индивидуално и се провежда в два етапа. Първият е писмен – изготвяне на есе, вторият е устен – събеседване по есето.
Проф. д-р Матилда Александрова, зам.-ректор по учебната дейност, поздрави първенците за успешното справяне и отличните резултати на Националното състезание, което е гаранция и за бъдещите им успехи.
В подготовката на състезанието помощ оказаха учителите Борислав Гошев, Даниела Тодорова и Емилия Атанасова.


 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама