Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Учредиха- Клуб „Приятели на Кюстендил” към ТПП
  Категория: Общество     17:29 - 25/March/2024

На учредително събрание на Клуб „Приятели на Кюстендил“ към Кюстендилска търговско-промишлена палата,. На присъстваха доказани професионалисти в различни сфери на дейност - членове на Клуба, припознали неговите идеи и цели, съобщават за „Кубер прес”, от ТПП Кюстендил.

Учредителното събрание бе открито от председателя на Кюстендилска търговско – промишлена палата г-н Ваньо Костадинов. Гости бяха кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов, областният управител инж. Александър Пандурски, заместник-министърът на културата Чавдар Георгиев и г-н Цветан Симеонов – председател на Българска търговско-промишлена палата. Те направиха приветствия към присъстващите, след което се получи дискусия по различните приоритети, които Кюстендилската търговско-промишлена палата е определила за развитието на града и региона.

Клубът е създаден с цел идейно, методическо и стратегическо подпомагане на териториални и държавни органи и организации, съобразно местните нужди и инициативи.

Една от основните цели на Клуб „Приятели на Кюстендил“ е да популяризира приоритетите за развитие на Кюстендил и региона и въвлича широк кръг от хора в общественополезни каузи.

В заключение г-н Костадинов изрази своята убеденост, че само заедно бихме могли да работим за едно по-устойчиво развитие на региона, водени от традициите и миналото на нашия край и устремени към настоящето и перспективите, които то ни носи.

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама