Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кметът на Кюстендил Атанасов, зам.-кметът Иванчов и Девойки Кюстендилска пролет 2024 в инициатива по залесяване на „Хисарлъка“
  Категория: Общество     11:12 - 23/March/2024

Кметът на Община Кюстендил Атанасов, зам.-кметът Иванчов и Девойки Кюстендилска пролет 2024 се включиха в инициатива по залесяване на „Хисарлъка“ , съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес.
Казват, че всеки човек поне веднъж в живота си трябва да засади дръвче и да остане във вечността, затова акцент в програмата ни в петъчния ден, част от пролетните празници в #Кюстендил, бе еко инициативата по залесяване на част от гората, заобикаляща Късноантичната и средновековна крепост „Хисарлъка“!
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, зам.-кметът Кристиян Иванчов и Девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 се включиха в акцията по #залесяването и с този свой жест се погрижиха за околната среда , оставяйки следа след себе си.
„Днешната акция по залесяване е само началото на редица инициативи, с които да облагородим града ни и заобикалящата ни #природа – и заедно да засадим бъдещето“, каза кметът на Общината инж. Огнян Атанасов, а девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 г. обещаха да наблюдават развитието и растежа на своето дръвче.

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама