Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Александър Илчев от Кюстендил отличен от конкурса на НИМХ за рисунка или снимка на уникални природни явления
  Категория: Общество     20:33 - 22/March/2024

Четвъртокласникът от Кюстендил Александър Илчев беше отличен от конкурса на НИМХ за рисунка или снимка на уникални природни явления, той получи грамота и предметни награди, които бяха връчени по време на Деня на отворените врати във филиала на НИМХ в Кюстендил,като беше приветстван от директора на структурата в града под "Хисарлъка“ Евгени Стоянов, предаде репортер на „Кубер прес”.

 Възпитаникът на Основно училище "Св. св. Кирил и Методий“ – Кюстендил беше класиран на първо място, след проведено гласуване. Неговата снимка на дъга над пътя Кюстендил – Копиловци събра най-голям брой харесвания в една от социалните мрежи.

Инициативата "Ден на отворените врати“ е във връзка с празниците на хидролозите и метеоролозите, отбелязвани на 22 и 23 март. Световният ден на водата е под мотото "Използване на водата за мир“, а Световният ден на метеорологията е с мото "На предната линия с действия за климата".

"Ние сме един от четирите филиала на НИМХ за страната. Отговаряме за цяла Югозападна България, която има доста пресечен характер. Желая на всички мои колеги успехи в развитието. Да бъдат живи и здрави“, каза Евгени Стоян

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама