Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Президентът Радев с поздравителен адрес до Община Кюстендил за официалния празник на града
  Категория: Новини     13:39 - 22/March/2024

Президентът на Република България Румен Радев отправи поздравителен адрес до Община Кюстендил по повод официалния празник на града:
„Уважаеми господин Атанасов,
Уважаеми жители и гости на община Кюстендил,
Приемете искрените ми поздрави по случай празника на града „Кюстендилска пролет“.
Природата с изключителна щедрост е дарила родния Ви край с лековити минерални извори и плодородна земя, а историята му е завещала богатството на хилядолетията. Самобитните културни традиции и красотата в платната на художниците, творили във Вашия град, добавят артистичност и го превръщат в уникално място, съчетало минало с настояще и устремено в бъдеще.
Скъпи кюстендилци,
Пазете огромното археологическо и духовно наследство, което сте наследили от предците си! Нека днешният празник бъде повод за самочувствие, надежда за обновление и нови амбициозни цели!
На жителите, участниците и гостите на тържествата пожелавам здраве, мир, благополучие и лично щастие.
На добър час!“, се казва в поздравителния адрес на президента.
Поздравителни адреси към Община Кюстендил отправиха още Министерство на туризма, Министерство на културата, Консулството на Република Сърбия в Република България, Национално сдружение на общините в Република България, Асоциация на българските градове и региони, Национална спортна академия „Васил Левски“, редица държавни и общински институции, обществени организации и др.
Община Кюстендил изказва своята благодарност към тях и всички, които се включиха в отбелязването на официалния празник на града!

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама