Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Мая Манолова обяви в Кюстендил: Не изключвам седенето по скутове да продължи, въпреки резила и излагацията пред българските граждани
  Категория: Политика     15:32 - 21/March/2024

От Борисов не сме очаквали друго, огромното разочарование са т.нар. партии на промяната, които реално продължават позора и предателството към хората от протестите, очевидно им се услади мазното турско кафе и седенето по скутове. За съжаление и хората, с които днес разговарям не изключват, въпреки разменените тежки думи, да се стигне до споразумение,каза пред медии Мая Манолова, предаде репортер на „Кубер прес”.

„Целта е ясна- усвояване на власт и на пари. В същото време, докато се разиграва този грозен театър, реално живота на хората поскъпва, водата е 20% по-скъпа, потребителите ще излязат на свободния пазар за ток, мобилните оператори вдигнаха с 10% таксите Вчера бях в парламента и се опитвах да обясня на депутати, че дълговото робство, безобразията на фирмите за бързи кредити, на колекторските фирми и на арбитражите, които отново започват да съдят гражданите, се нуждаят от защита от страна на парламента и институциите. Тегобите на българските граждани абсолютно не интересуват нито депутатите, нито ръководствата на партиите, които са в парламента. Тази свирепа битка за постове, за позиции, за власт и пари ще продължава. Не изключвам седенето по скутове да продължи, въпреки резила и излагацията пред българските граждани и въпреки квалификациите,нежеланието на ПП- та ДБ-та да работят с мафията,когато се съюзиш с мафията в крайна сметка тя решава докога да продължи съюза" обобщи Мая Манолова.

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама