Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Иван Гешев в Кюстендил: Този антиелит трябва да бъде изметен, иначе той ще ни измете от страната, ще я населят с други без българско самосъзнание
  Категория: Политика     15:14 - 21/March/2024

Според Иван Гешев  ни феодализират , не на териториален принцип, а на министерства, регулатори, комисионни, крадене.Ние стоим търпеливо и наблюдаваме ,неща за което в Гърция щяха да запалят Солун и Атина,цяла Северна Гърция щеше да гори.

Аз съм част от сдружение – „Справедливост за България“,в което работят много дружи сдружения,целта ни е да активизираме гражданите  да работят за себе си,да участват във властта,не да бъдат използвани от политическите партии, които аз наричам търговски дружества, това каза в изявление пред медии в Кюстендил, екс Главния прокурор Иван Гешев, предаде репортер на „Кубер прес”.

Търговски дружества, защото не са партии, а еднолични търговци управлявани от лидерите на тези дружества.

„Както казва един мой приятел  политолог-управлява ни антиелит.Този антиелит трябва да бъде сменен ако искаме да живеем по-добре. Целта ни  е да накараме граждани да повярват,че съдбата им зависи от самите тях.Относно  ротацията –гледаме, че се карат за баницата и даже вече не се крият. Те не се притесняват от нас хората, явно ни имат за глупави. Днеска казват едно, утре друго. Бойко Борисов беше определен от Христо Иванов като най-добрият сводник в бардака на властта, а сега Христо Иванов е в тоя бардак, тоест работничка в бардака. Днес се карат, на другия ден пият турско кафе. Срамно е меко казано! Този антиелит трябва по някакъв начин да бъде изметен, защото иначе той ще ни измете от страната, в която живеем,ще бъде населена с други които няма да са българи и с българско съмасъзнание. Ако не се вземем в ръце ще има трета национална катастрофа, която още е много по-тежка от първите две.” Каза още Иван Гешев.

Според него думите срам, чест, достойнство, срам л от бога са изчезнали.

Според него в момента се разпарчетосва баницата –министерства, регулатори,вървян спорове и караници за пари.

„Феодализират ни ,само-че не на териториален принцип, а на министерства, регулатори, комисионни, крадене.Ние стоим търпеливо и наблюдаваме ,неща за което в Гърция щяха да запалят Солун и Атина,цяла Северна Гърция щеше да гори.”обобщи Иван Гешев.

Kuber press

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама