Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ОДМВР – Кюстендил с мерки за осигуряване на обществения ред на тържествата „Кюстендилска пролет“
  Категория: Правосъдие     11:07 - 20/March/2024

Въвежда се временна организация на движението на МПС в града и в района на тържествата в местността „Хисарлъка“. Ще бъдат изградени и 4 временни КПП.                          Полицията в Кюстендил и Общината приеха съвместни мерки за осигуряване на обществения ред, сигурността, безопасността на движението и непомрачаването на тържествата „Кюстендилска пролет“ от инциденти,съобщава сайта на полицията в Кюстендил,предаде репортер на”Кубер прес”.

Засилено полицейско присъствие ще има днес и утре в централната градска част, по пътя към  и в района на празничните прояви   в местността „Хисарлъка“. Въвежда се временна организация на движението на МПС в града и в района на тържествата в местността „Хисарлъка“. Ще бъдат изградени и 4 временни КПП.

По време на тържествата се очакват множество хора, затова напомняме  на гражданите: Бъдете бдителни към  личните си вещи, за да не станете жертва на джебчийски кражби! Бъдете с повишено внимание към малките деца – в множеството губят ориентация и трудно намират родителите и придружителите си! Ако възникне проблем, потърсете съдействие от най-близко намиращия се до вас полицай или се обадете на тел.112! Спазвайте всички ограничения на движението и указанията на полицаите! Не оставяйте в паркираните си автомобили ценни предмети и документи, които биха привлекли вниманието на недобросъвестни хора!.

 


Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама