Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Обвинението в Кюстендил разследва рецидивисти за грабеж на жена в кв.Изток
  Категория: Правосъдие     12:29 - 19/March/2024

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се провеждат действия по разследване за извършен грабеж над жена, съобщи за „Кубер прес”, Лана Мумджиева пресаташе Апелативна прокуратура София.

          На този етап от досъдебното производство е установено, че вечерта на 17.03.2024 г. Ж.П. вървяла по ул. „София“ в гр. Кюстендил, когато била нападната от няколко лица. Били й нанесени удари с ръце и крака, вследствие на които тя паднала на земята. Нападателите със сила свалили от пострадалата златните й обеци. Тя не успяла да ги разпознае.

В хода на разследването са били установени извършителите на престъпното деяние – Р.М., на 42 години, и Е.Н., на 52 години, от гр. Кюстендил. Двамата са осъждани.

Предметът на престъплението – чифт обеци, е бил открит при личен обиск на свидетеля на престъплението И.В. Те били предадени от него на органа на реда с протокол за доброволно предаване.

С постановления на Окръжна прокуратура - Кюстендил привлечените в качеството на обвиняеми Р.М. и Е.Н. са задържани за срок о 72 часа. Предстои да бъдат внесени в съда искания за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама